Aws olen nyt tällä hetkellä KH:ssa viimeisessä taistelussa. Sora ja Kairi halas jne. <3 Ai että se oli ihanaa seurattavaa. Mutta vikavastus ei millään antaudu... :/ No kyllä se siitä, kai? No yritän pelata sen tänään läpi. (tai varmaan kamuni pelaa. Minulle ei oikein ole väliä, olenko se minä vai hän joka sen vetää läpi, kunhan vain nään kaikki puhekohdat.)

PS3:en rahavarastoissa on nyt vasta 145.20€. :/ Äh ei tässä jaksa odotella, että saan sen... Keräsimme eilen kamuni kanssa vajaat kaksi pussia pulloja, jos niistä vähän lisää saisi. : D Ja navetointi senkun jatkuu... Se on kyllä niin tylsää, mutta pakko jaksaa.

Äidin veljen perhe(äiti ja kaksi lasta. Toinen ei osaa ees konttia vielä.) oli eilen täällä, paitsi että äidin veli ei ollut. He tulivat yhessä äidin siskon kanssa harjoittelemaan hautajaisiin laulua. Joo iso-mummu kuoli tässä vähän aikaa sitten. Setäni lapsia on kyllä kiva hoitaa. Ne ovat niin ihania. Enkä ole koskaan nähnyt niin hiljaisia lapsia. Tai siis he eivät juurikaan rääy. Iso-veli vain painaa menemään, vaikka kaatuileekin aina välillä. Paitsi eilen pienempi laps rupesi itkemään, kun säikähti koiraamme. Se haukkuu aina jos joku tulee sisälle. Vahva suojeluvietti. Se on sileäkarvainen kettuterrieri...

Joo ja tässä tytöstä kuva:

1246562504_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Se antaa tassua. :)

Meillä on kaikkiaan 6 koiraa. ; D Niitä onkin kiva lenkkeilyttää ja niiden kanssa on kiva metsästää. Metsästän itsekkin. Olen saanut vasta yhden heinäsorsan ja rusakon. Onhan sekin alku. =) Vai mitä? Kortin sain toisella keralla. 6 virhettä ja yli 60 kysymstä.

Menen kyllä tänään lainaamaan kirjastosta jonkin romanttisen nuorten kirjan. Kun niihin ficeihin ei sitä jatkoa näy.. ; (