Pahoittelempi, että viimeksi kirjoitin viikko sitten. :o Kylläpä se aika menee pleikan ääressä nopeaa. Tulin tässä juuri uimasta. Olen ihan hurahtanut peliin nimeltä: Kingdom Hearts. Sora on ihan paras! <3 ;D *ihquuuuutustaaaa*

Lainasin pelin tässä juhannuksen jälkeen kavereiltani ja sitä nyt on tämä viikko pelattu. :) Täytyy sanoa, että siihen jäi koukkuun, kuin tupakkaan. En ole kyllä polttnut, mutta kaikki sanovat, että siihen jää melkein ensimmäisellä keralla. Riippuu ihmisestä.

Aion lainata vielä ykkösenkin jos Norellalle (hänen netti nimi ^^) vain käy. :) Siinäpä näkee kun Kairi(<3)Sora rakastuvat. (en jaksanu tunkee sitä ja sanaa toho välii, ku toi sydän oli parempi :D) Wiii ne on nii ihania!

Typerä Ps3!!!!!!! Haistakoon *sensuroitu*!!!! Miks kaikki pelit tulee yksinoikeudella sille? Ei se ole reilua, sillä kakkonen myy edelleenkin paremmin. (ainakin luulisin) yhhyyyy! *itkua* Voi mikä vollottaja olenkaan yhden pelin takia. :D Joutaisin mennä ulos.

Niin joo tässä taas kaksi piirrustusta:

http://i44.photobucket.com/albums/f45/angry_wolf/piirrustukset/IMG2.jpg

http://i44.photobucket.com/albums/f45/angry_wolf/piirrustukset/IMG_00022.jpg

 

^hyi mikä naama. O_O mutta piti tämäkin tänne tunkea...-.-' ^^ Laitankiin seuraavaksi kuvan Sorasta, jonka itse olen piirtänyt. Se on kyllä viel hieman kesken mutta kyllä se siitä. :)

http://www.youtube.com/watch?v=bZ3n0gOv9Is&feature=channel_page

^Voi kuunelkaa edes kappale! Jos ette KH:sta pidä. =)

http://www.youtube.com/watch?v=XNtsSCOKvgc&feature=related

^aivan järkyttävä video! (siis ei sillä tavalla vaan..) Kun tuo poika kuolee/jäätyy ja mikä ilme hänen naamalleen jää... :/ Säikähdin alussa, että se oli Sora tai Roxas, mutta huh ei onneksi.

No taidampa mennä jatkamaan pelaamista. =)